Opleidingen & bijscholingen

 

Hier vind je een overzicht van alle geplande opleidingen en bijscholingen. Inschrijven kan door te klikken op de opleiding of bijscholing van jouw keuze en van daar door te klikken naar het online inschrijvingsformulier.

Kortingen voor leden van Gezinsbond en Gezinssport Vlaanderen

Ben je lid van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen? Hou dan zeker je lidkaart bij de hand.
Als lid krijg je korting op onze opleidingen (10 euro voor opleidingen van 1 dag, 40 euro korting voor opleidingen van 4 of meer dagen).

Opleiding to Club-API (GEANNULEERD)

Bij Gezinssport Vlaanderen maken we van elke sportclub, een warme sportclub met een laagdrempelig aanspreekpunt. Heeft je club nog geen aanspreekpunt? Schrijf je dan in voor onze fysieke opleidingen tot club-API die we in samenwerking met FROS en Sporta Team organiseren. Als lid van Gezinssport Vlaanderen betaal je slechts 5 euro/opleiding of 10 euro voor beide opleidingen om volwaardig opgeleid te zijn als club-API.

 

groep wandelaars in de Vlaamse Ardennen

VTS Initiator Wandelen

Ben je een actieve wandelaar, plan je graag eigen routes en trek je er af en toe met een groepje wandelaars op uit. Dan is de initiator opleiding georganiseerd door de Vlaamse Trainersschool ongetwijfeld iets voor jou.

Meer informatie kan je terugvinden 
op de website van Sport Vlaanderen

Ben je als trainer van een Gezinssport Vlaanderen club geslaagd op deze opleiding dan betalen wij €100 van je inschrijvingsgeld terug.

Externe opleidingen

Vlaamse Trainersschool

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert jaarlijks verschillende sporttakgerichte, begeleidings- en beroepsgerichte opleidingen en bijscholingen. In de opleidingen leer je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier over te brengen op een groep of een individu.

Inschrijven via VTS (Opleidingen en bijscholingen)

Centrum voor Ethiek in de sport (ICES)

Het Centrum voor Ethiek in de Sport organiseert jaarlijks verschillende opleidingen en bijscholingen over integriteit, diversiteit, fair play en grensoverschrijdend gedrag.
Op de website van ICES vind je meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Vlaamse Sportfederatie

De Vlaamse Sportfederatie biedt bijscholingen aan voor sportclubbestuurders. Bovendien stellen ze hun kennisbank met verschillende brochures, modeldocumenten en tools ter beschikking. Dit helpt sportclubbestuurders bij de administratie en het bestuur van hun sportclub.