Opleidingen & bijscholingen

 

Hier vind je een overzicht van alle geplande opleidingen en bijscholingen. Inschrijven kan door te klikken op de opleiding of bijscholing van jouw keuze en van daar door te klikken naar het online inschrijvingsformulier.

Heb je nog geen Gezinssport-profiel, dan zal er je vóór inschrijving gevraagd worden om er één aan te maken. Met jouw Gezinssport-profiel kan je eenvoudig inschrijven voor al onze opleidingen, netwerkmomenten en bijscholingen. Bovendien vind je in jouw profiel steeds een up to date overzicht van al onze vacatures voor vakanties en evenementen.

Kortingen voor leden van Gezinsbond en Gezinssport Vlaanderen

Ben je lid van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen? Hou dan zeker je lidkaart bij de hand.
Als lid krijg je korting op onze opleidingen (10 euro voor opleidingen van 1 dag, 40 euro korting voor opleidingen van 4 of meer dagen).

Externe opleidingen

Vlaamse Trainersschool

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert jaarlijks verschillende sporttakgerichte, begeleidings- en beroepsgerichte opleidingen en bijscholingen. In de opleidingen leer je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier over te brengen op een groep of een individu.

  • Opleiding initiator zwemmen
  • Opleiding initiator wandelen
  • Opleiding initiator Recreatief Fietsen

Inschrijven via VTS (Opleidingen en bijscholingen)

Dynamo Project

Dynamo Project biedt bijscholingen aan voor sportclubbestuurders. Bovendien ontwikkelde het Dynamo Project verschillende brochures, modeldocumenten en tools om sportclubbestuurders te helpen bij de administratie en het bestuur van hun sportclub.