Overzicht van onze reizen

Maak je keuze uit ons vakantieaanbod voor gezinnen, grootouders en kleinkinderen en volwassenen.
Hou zeker ook je lidkaart van Gezinssport Vlaanderen of Gezinsbond bij de hand. Als lid geniet je van een exclusieve ledenkorting. Voor deelname aan buitenlandse reizen is een lidmaatschap bij Gezinssport Vlaanderen of Gezinsbond verplicht.

De vermelde basisprijs is incl. verblijf in half- of volpension, vervoer bij buitenlandse reizen, programma, gebruik & huur materiaal en skipas voor wintersportreizen. Kinderen tot 16 jaar genieten van een fikse kinderkorting.

We begrijpen dat er veel vragen zijn met betrekking tot het coronavirus en de impact hiervan op jouw wintersportvakantie. De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we alvast gebundeld in deze FAQ
Als je het antwoord op jouw vraag hierin niet terugvindt, aarzel niet ons te contacteren: 02 507 88 22 of gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be

Momenteel hebben we enkele reizen geannuleerd omwille van een te lage bezetting op dit ogenblik. Het betreft de skireis naar Mooswirt (kerstvakantie), Sperlhof (tussenweek januari) en Miralago (krokus).  Wegens de huidige Corona-toestand wordt de reis Stieglerhof Nieuwjaar ook geannuleerd.

Soort reis
Periode
Voor wie?